Menu

Een simpele, eenvoudige keuken is een keuken zonder teveel toeters en bellen.
Wij serveren u graag gerechten uit de (h)eerlijke Belgische keuken:
Onze excuses indien iets niet voorradig is,
of indien op uitzonderlijk drukke momenten
de wachttijden iets langer zijn,
we werken enkel met dagverse producten,
en proberen elke bestelling met dezelfde zorg
af te werken.
We danken u voor uw begrip en geduld.

Voorgerechten

Sla mixedbord
Tomaat met garnalen
Garnalensalade
Garnalencocktail
Carpaccio van rundsvlees
Dagsoep
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Duo van garnaal en kaaskroketten
Lauw geitenkaasje
Scampi's (8) in look-, kerrie- of scampisaus

Hoofdgerechten

Biefsteak
Rumsteak
Tussenribstuk / Entrecôte
Peper-, Champignon-, Provencaalse saus.
Carpaccio van rundsvlees
Scampi's (12) in look-, kerrie- of scampisaus
1/2 Kip
Huisbereide Stoofvlees of Koninginnehapje
Garnalensalade
Tomaat garnaal
Mosselen
( Wij werken enkel met zeeuwse mosselen bodemcultuur
 vanaf juli tot oktober )
Blankenbergse Vispan
Gebakken Zeetong
Zalm / Kabeljauw
Duo van zalm en kabeljauw
Blankenbergse Vispan 
Lauw geitenkaasje
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Duo van kaas en garnaalkroketten

Verse frietjes, puree of rijst bij alle hoofdgerechten

Desserts

Zelfbereid ijs
Verse pannenkoeken
Warme appeltaart met ijs

Speciale menu's voor groepen,
feesten en rouwmaaltijden op aanvraag.